domingo, 5 de octubre de 2014

FIRA NUVIS BARCELONA


Les fires de nuvis són l'esdeveniment idoni per trobar dins un mateix recinte, tot allò que necessiten les parelles per preparar el seu enllaç.
Restaurants, Agències de Viatges, Fotògrafs, Vestits i Complements, Joieries, Participacions i Regals, Música, Llistes de noces ...,  tot ho trobaràs en aquestes fires on a part de serveis professionals, ofereixen habitualment preus especials i descomptes durant els dies de la celebració, així com sorteigs molt interessants. 


També es habitual que es facin desfilades amb models professionals que llueixen les últimes tendències en vestits tant per a les núvies com per als nuvis, i en algunes ocasions fins i tot per als convidats.
El darrer cap de setmana de setembre va tenir lloc a Barcelona un d'aquests esdeveniments, la FIRA NUVIS BARCELONA, organitzada per la empresa SOLÉ ANDREU i que ha celebrat la seva 5a. edició.

Ubicada en una carpa en el Moll de la Fusta (Port Vell), ha comptat amb la participació de prop d'una cinquaentena d'expositors de tots els sectors que es dediquen a fer feliços a les parelles en aquest dia tant important.


La llista d'expositors segons l'organització és aquesta:
4 eyes - Abril Bodas - Ahorapuedo.com - Alella Viatges - Algo Digital - Arlett Barcelona - Audio Visuart - Can Cirili - Carlo Pignatelli - Carolina García - Casar-se a Catalunya - Colors Up - Daniel Español - Destiny & Events - Doble Imatge - Enfoc - L'Espectacleria - Fitaller - Four You Travel - Forrellat Nuvis - Girabel - Grup Zamora Fotografia - Guia de Novios - Hotel Cava Mastinell - Hotel Sundway Sitges - Inmaculada García - Jenviva - Joyeria Trias - Kangur - La Alianza Divina Pastora - La Musiqueta - L'Eina - Limusinas Barcelona - Masia Solior - Oriflame Spain - Reyman - Sibarum Sitges - SiWedding - Starring - Sushi Fresh - Sweet Center - Syrera Viatges - Tatin Igualada - Thermomix - Viajes Sonysol - Visual Book International - What Imatge.

Tot seguit us deixo les fotografies que he pogut realitzar durant els tres dies que ha durat la fira.
















Per acabar dir que he tingut la gran sort de poder conèixer personalment a les dues directores de l'empresa organitzadora, l'Anna Solé i la Cintia Andreu, i a dues models l'Anna Gómez i la Jair Matamoros, a més de gran quantitat de expositors, i que els que no vau poder assistir a la Fira, teniu una altra oportunitat a Sabadell els propers 17, 18 i 19 d'octubre.