jueves, 18 de septiembre de 2014

CENTRE COMERCIAL "LA ROCA VILLAGE"

Avui us vull donar a conèixer un concepte diferent tant de centre comercial com de compres outlet, em refereixo a "LA ROCA VILLAGE".

Aquest relaxant i sofisticat paradís de les compres està ubicat a Santa Agnès de Malanyanes, terme municipal de La Roca del Vallés i a només 30 minuts de Barcelona.

Podem arribar al Village amb cotxe (AP7 sortida 12 Cardedeu i seguint les indicacions cap al centre comercial), o amb tren sortint de l'estació de Barcelona Sants fins a Granollers Centre (on trobaràs taxis i autobusos que van directes a La Roca Village, o amb autobús (la companyia Sagalés ofereix 2 línies regulars d'autobús des de Barcelona fins a La Roca Village), o pots pujar a bord del Shopping Express, els servei d'autocar de luxe, que fa deu desplaçaments diaris (de dilluns a diumenge) des del centre de la ciutat de Barcelona i des de Lloret de Mar i Santa Susanna durant els mesos d'estiu (de juny a setembre) i que inclou una Tarjeta de Descomptes Exclusiva amb un 10€ adicional a les boutiques del Village, només per als passatgers d'aquest servei exclusiu de luxe.


La Roca Village és un dels nou Villages de Chic Outlet Shopping, amb més de 100 botiques de luxe de marques nacionals i internacionals de moda i llar amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original i durant tot l’any.
Les boutiques individuals de luxe estan al costat de restaurants i cafeteries que ofereixen bona cuina tot el dia. Com a centre de marques outlet de luxe disposa d’un conjunt de serveis de cortesia, inclosos una personal shopper (disponibles sota petició) ...


Crida l’atenció que sigui el punt d’interès turístic més visitat de tota la província de Barcelona, inclosa la capital, pel cual en el 2013 van passar 3,3 milions de persones; això és, més visitants que el temple de la Sagrada Família, que va rebre a 3.176.970 persones.

És un centre comercial obert, amb encant, amb trets identificatius que ho diferencien dels altres, on tens la sensació d’anar passejant per un poble, en lloc d’estar comprant. Veus carrers de pedra i torretes parellades, en lloc de tendes.

Si us agrada la roba de marca pots trobar-les rebaixades (no ens hem d’enganyar, barat no és), sempre tenint en compte que són productes i/o peces de fora de temporada, restes d’estoc i altre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario