miércoles, 24 de septiembre de 2014

VAN VAN MARKET


És tracta d'un mercat de "street food" (menjar itinerant de carrer) que amb motiu de les FESTES DE LA MERCÈ d'enguany s'han instal·lat al Parc de la Ciutadella de Barcelona, els dies 19, 20, 21, 23 i 24 de setembre de 2014.




En aquest primer "Van Van Mercat Gastronòmada" han participat 22 vehicles, entre furgonetes, caravanes i algun petit camió, amb cuiners de 10 nacionalitats diferents (nord-americans, anglesos, peruans i catalanas, entre d'altres) que han ofert al preu de 5€ un ampli ventall de propostes culinàries (entrepans, gelats, hamburgueses, sushi, ceviche, butifarra, pizzes, crepes ...), amb la singularitat que tots aquests àpats és poden menjar còmodament al carrer i sense fer servir coberts.





Els vehicles són d'estil "vintage" i estan equipats amb cuines portables i aquests dies funcionaran a Barcelona com ja fan habitualment a París, Berlín i Londres entre d'altres ciutats arreu del món.




Els participants han estat: Caravan Made, Sky Coffee, Mr. Frank & the Butis, La Creperie de Marione, Pizza Truck, The Hipster Bus, Eureka, Gela't, Toc Toc Rulot, La Cuina Palpita, La Jamoneta, Petit Bangkok, Sant Antoni Rooftop Smoke House, Reina Croqueta, Kibuka, El Carrer Kitchen, Cinemadivino, L'Agosarada, Mosquit, Yango i Toya Petit Bar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario